Certificeret hosting

HOSTINGMÆRKET - KVALITETSMÆRKE OG CERTIFICERING

hostingmærket hjælper købere af IT-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning

Hostingmærket er et kvalitetsmærke, som bygger på en certificering. Hostingmærket er lavet for at hjælpe købere af IT-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning. Samtidig gør Hostingmærket det muligt for IT-hostere at dokumentere deres kvalitet. Hosting er et nyt område i vækst, og der er mange forskellige bud på, hvad hosting overhovedet er, og hvad der er god hosting. Hostingmærket er en gennemarbejdet løsning på, hvad kvalitetshosting er, og hvordan det dokumenteres. 

Hostingmærket gives til IT-hostere, som kan dokumentere, at de har styr på forretningen. Når du vælger en leverandør med Hostingmærket, er specielt fire ting med til at give dig ro i sjælen:

Kvalitet

Cetificerede IT-hostere har styr på kvaliteten og orden i maskinrummet. Det viser sig ved dokumenterede processer, køleanlæg, brandslukning, 2 separate backup lokationer, nødstrømsanlæg og redundante internetforbindelser.

Stabilitet

Den certificerede IT-hostingvirksomhed er en veldrevet virksomhed og stabil samarbejdspartner, som gerne deler regnskaber, forsikringer og going-concern erklæring med sine kunder.

Gennemsigtighed

Certificerede IT-hostere beskriver deres ydelser forståeligt og lægger relevante data åbent frem.

Kontrol

For at opretholde sit Hostingmærke gennemgår IT-hosteren en årlig recertificering. Det betyder, at IT-hosteren bliver set efter i sømmene af en udefrakommende specialist.


Vi anbefaler naturligvis, at du vælger en hostingleverandør, som har Hostingmærket, fordi det giver en god sikkerhed for kvalitet. Men uanset om din leverandør har Hostingmærket eller ej, så kan det være en udfordring at købe hosting – vælge de rigtige løsninger og vide, hvad man har brug for. Få gode råd i vores købsguide

Hvis du vil vide mere om, hvad det kræver at blive certificeret, kan du downloade BFIH’s certificeringsguide version 2.0. 


Besøg BFIH.dk